Personvernerklæring

Personvern og sikkerhet

Velkommen til våre nettsider. Vi setter pris på ditt besøk og din interesse for First Media AS og våre tjenester. Vi garanterer at personlig informasjon behandles på en sikker måte. First Media AS har som formål å sikre elektronisk kommunikasjon og vi driver vår virksomhet i henhold til europeiske og norske offentlige standarder.

Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Alle våre nettsider er sikret med SSL (HTTPS)

Uavhengig av følsomhet er alle våre nettsider sikret med SSL-sertifikater med markedets sterkeste kryptering. Dette gjør at din kommunikasjon med vårt nettsted er kryptert og beskyttet på best mulig måte.

Innsamling av personlige opplysninger

Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvare og programvare. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

I følge Personopplysningsloven har du rett til å få se den informasjon som vi har registret om deg. Dersom informasjonen er feilaktig, ufullstendig eller irrelevant, kan du begjære at det skal rettes eller fjernes. I så fall skal du kontakte kundeservice.

Vi deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart. Har du valgt å motta vårt nyhetsbrev kommer vi til å sende informasjon og produkttilbud på f.eks webdesign til deg via e-post. Vil du avslutte nyhetsbrevabonnementet kan du enkelt avregistrere deg via en avregistreringslink i det aktuelle nyhetsbrevet, eller kontakte vår kundeservice dersom du trenger hjelp.

Bruk av personlige opplysninger

  • For å sikre at området dekker dine behov.
  • For å levere produkter og tjenester som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen relatert informasjon.
  • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
  • For å holde kontakten med deg.

Rettigheter

Alt innhold på nettsidene er opphavsrettslig beskyttet. Kopiering, tilgjengelig gjøring for allmennheten og annen utnyttelse utover det som får følge av åndsverksloven av 12. mai 1961 nr. 2 og annen anvendelig lovgivning er ikke tillatt uten skriftlig samtykke.

Jurisdiksjon

Tvister som skulle oppstå som følge av bruk av First Media AS sine nettsider, reguleres i norsk rett med verneting i Oslo, Norge.

 

 

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer