First Media AS er et fullservicebyrå for digital markedsføring, og vi lager tilpassede strategier for hver av våre kunder basert på deres behov og mål

Teamet vårt består av markedsførere, designere, utviklere, fotografere og forfattere, og vi vet hva som skal til for å få reelle resultater online. Vi holder også fokuset på beregningene som betyr mest, som potensielle kunder og inntekter. Vi vet at det å treffe disse målene er det som bringer virksomheter fremover, og vi tror at kundenes suksess er det beste målet på vår egen ytelse.

Gjennom mange års erfaring har vi også lært at selv om hver kanal har sitt eget sett med fordeler, fungerer de alle best når de er sammenkoblet med andre kanaler. Derfor tilbyr vi fullservicestrategier til hver enkelt av våre kunder, og bruker en kombinasjon av digitale kanaler for å øke synligheten, konverteringene og inntektene.

Internett er vår lidenskap, og vi brenner for å hjelpe bedrifter med å nå sine mål. Så når du velger First Media AS som ditt digitale markedsføringsbyrå, får du ikke en cookie-cutter-strategi – du får en tilpasset plan som passer ditt selskap, dine behov og dine mål.

Vi holder fokus på resultater
Det som virkelig skiller First Media AS er vår dedikasjon til positivitet som kjernen i selskapets verdier. Vi streber etter å erstatte klager med løsninger, bruke utfordringer til beste for oss og bringe energi og kreativitet til hvert prosjekt vi tar på oss.

Mer enn bare et sted å jobbe
Hos First Media AS er våre kunder alltid vår topp prioritering – men vi tror bestemt på å skape et miljø som er mer enn bare et sted å jobbe. Å bygge en positiv selskapskultur har alltid vært viktig for oss.

Er du klar til å starte karrieren din?
Vi ansetter! Og hvis du brenner for å få resultater på nettet, vil vi gjerne høre fra deg.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer