Sosiale Medier Markedsføring - SMMHar du slitt med markedsføring, strategi eller ledelse på sosiale medier? Vi kan hjelpe.

Vi er et fullservicebyrå og våre eksperter på sosiale medier kan hjelpe deg. Vi vil identifisere målgruppen din. Vi kan lage engasjerende og delbart innhold. First Media kan hjelpe deg med å etablere forretningsmessige mål og integrere markedsføring på sosiale medier med alle andre aspekter av din online tilstedeværelse.

Hva er markedsføring på sosiale medier?
Sosiale medier er en jungeltelegraf som driver flere kundebeslutninger i dag enn noe annet standard medium. Markedsføring på sosiale medier, eller SMM, brukes til å nå ut til mennesker på sosiale medier. Det brukes også til å oppmuntre til brukergenerert innhold i de mest populære sosiale nettverk som Facebook, Instagram, Youtube, Google+, Twitter, Pinterest og LinkedIn.

Sosiale medier er det nye ordet om munnen
Markedsføring på sosiale medier, eller SMM, brukes til å nå mennesker på sosiale medier. Det brukes også til å oppmuntre til brukergenerert innhold på populære sosiale nettverk. Det påløper en lang samtale, og det er viktig for deg å være en del av samtalen. Ikke nøl å kontakte oss her eller ring oss i dag på +47 97 68 10 42 for å diskutere dine muligheter på sosiale medier.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer