Nettsider som gjør deg stolt!I en voksende digital verden er det ikke lenger godt nok å ha en god nettside – det er en nødvendighet.

I dagens marked tar kunder sine beslutninger om virksomheten din før de snakker med deg. First Media AS har fokus på å lage brukervennlige nettsider, som gjør deg godt synlig for dine kunder, uavhengig om de sitter på en smarttelefon, nettbrett, eller på en storskjerm. Websiden din blir slik som du vil ha den, de tilpasningene, utseende og funksjonaliteten som er ønskelig.

Å være tilstede på nett er essensielt for bedrifter og merkevarer. Ryddige nettsider med en godt planlagt innholdsstruktur og et intuitivt nettside design, hjelper deg med å få frem budskapet til dine uendelige potensielle kunder.

Hvorfor er webdesign viktig?
Hvis det bare er gitt 15 minutter å konsumere innhold, vil 66% av mennesker foretrekke å se et vakkert design fremfor en vanlig og enkel nettside. Nettstedets design er en viktig del av din tilstedeværelse på nettet. For å bygge et bedre nettsted for virksomheten din, må du forstå viktigheten av webdesign.

På denne siden diskuterer vi hvorfor design er viktig og gir deg syv må-ha-designelementer for nettstedet ditt. Hvis du trenger hjelp til å lage din drømme-webside, kan du ringe oss i dag på +47 97 68 10 42 for å snakke med en av våre dyktige designere og få kompetente råd.

Hvorfor webdesign er viktig
Når du skal oppdatere eller redesigne nettstedet ditt, kan du lure på hva viktigheten av webdesign er. Hvordan påvirker det publikum og virksomheten din? La oss se på syv grunner til at webdesign er viktig:

1. Det setter førsteinntrykk
Når publikum besøker nettstedet ditt, gir det dem det første inntrykket av bedriften din. De vil dømme virksomheten din i løpet av få sekunder. I løpet av de første sekundene ønsker du å påvirke publikum positivt.

Hvis nettstedet ditt ser lite tiltalende eller utdatert ut, vil publikum umiddelbart få et mer negativt inntrykk av virksomheten din. De finner ikke nettstedet ditt tiltalende, noe som kan styre dem unna siden din. Du vil gå glipp av kundeemner fordi de vil forlate siden din til fordel for en konkurrent.

Nettdesign er viktig fordi det påvirker hvordan publikum oppfatter merkevaren din. Inntrykket du gjør på dem kan enten få dem til å forbli på siden din og lære om virksomheten din, eller forlate siden din og henvende seg til en konkurrent. En god webdesign hjelper deg med å holde potensielle kunder på nettsiden din og ytterligere skape gode bånd i fra starten av.

2. Det hjelper din søkemotoroptimalisering (SEO) strategi
Mange webdesign elementer og praksis, påvirker hvordan du publiserer innhold på nettstedet ditt, noe som igjen påvirker hvordan søkemotor-edderkopper gjennomsøker og indekserer nettstedet ditt.

Dette er et viktig element du ikke har råd til å rote til. Hvis de grunnleggende SEO-sidene dine ikke er optimalisert, kjemper du unødvendig i en oppoverbakke for synlighet i fra starten av.

Bortsett fra hvordan innhold blir publisert på nettstedet ditt, kan visse webdesign elementer direkte påvirke SEO i seg selv. Nettdesign kan være vanskelig å forstå hvis du ikke er kjent med hvordan den fungerer, men for å si det enkelt, koden din må være SEO-vennlig.

Den beste måten å sikre riktig webdesign praksis (og påfølgende synlighet av søkemotorer), er å samarbeide med en kompetent webdesign byrå.

3. Det setter inntrykket for kundeservice
Folk kan bedømme hvordan du vil behandle dem ved å se på nettstedet ditt. Designet ditt gir dem innsikt i hvordan du ser publikum. Hvis du ikke legger noen krefter i nettstedets design, vet publikum at du ikke vil gjøre noe for å hjelpe dem.

Nettstedet ditt er som en kundeservicerepresentant. Hvis nettstedet ditt er lyst, moderne og innbydende, vil publikum føle seg mer velkomne på siden din. Du vil gi inntrykk av at du er åpen og velkommen til nye mennesker som besøker nettstedet ditt.

På den annen side gjør et utdatert og lite tiltalende nettsted, virksomheten din kald og reservert. Folk ønsker ikke å sjekke ut en virksomhet som ikke verdsetter dem nok til å gjøre et godt førsteinntrykk.

Tenk på webdesignen din som det digitale ansiktet til virksomheten din. Hvis noen gikk inn på din fysiske beliggenhet, ville du ikke at et vennlig ansikt skal hilse på dem og få dem til å føle seg velkomne? En oppdatert og moderne webdesign tilsvarer et vennlig ansikt som hilser på de nye besøkende.

4. Det bygger tillit til dine kunder
Folk stoler ikke på dårlig utformede nettsider. Hvis de ser det dårlige designet ditt, eller informasjonen ser utdatert ut, stoler de ikke på nettstedet ditt. De kan se på nettstedet ditt som avleggs fordi du ikke har en oppdatert webdesign.

Tenk på en person som ønsker å gjøre en bulkordre hos et produksjonsselskap. De bruker enorme mengder med penger, noe som betyr at hvis din webside-design ikke inngir tillit, vil de finne en annen virksomhet for å foreta bestillingen.

På den annen side signaliserer et profesjonelt nettsted tillit til publikum. De vil stole på bedriften din og føle seg komfortable med å sjekke den ut videre.

Det er viktig å bygge tillit hos publikummet ditt slik at de blir værende på nettstedet ditt. Når besøkende forblir på nettstedet ditt lenger, skaper du flere muligheter for bedriften din til å fange disse potensielle kundene på en god måte.

5. Dine konkurrenter gjør det
Hvis du trenger en grunn til hvorfor webdesign er viktig, har du den viktigste grunnen her: Konkurrentene dine bruker nettdesign. Hvis du vil forbli i konkurranse med dem, må du bruke webdesign for nettstedet ditt.

Du vil at nettstedet ditt skal skille seg ut fra konkurrentene dine. Hvis du har et gammelt, utdatert nettsted med lav kvalitet, vil konkurrentene overgå deg. Deres godt designede nettsted vil prestere bedre enn nettstedet ditt.

Dette betyr at du mister potensielle kunder til fordel for konkurrentene. De vil tiltrekke seg flere potensielle kunder til siden deres fordi siden deres er mer attraktiv.

Nettstedets design er en mulighet for deg til å skille deg ut i fra konkurrentene. Når du konkurrerer med andre virksomheter, har du generelt de samme tjenestene og lignende priser. Du trenger den ene tingen som gjør at bedriften din skiller seg ut fra resten.

Et godt designet nettsted, er en mulighet for virksomheten din til å vise frem dine unike funksjoner. Du kan vise publikum hvorfor de bør velge din virksomhet fremfor konkurrentene dine.

6. Det skaper konsistens
Når du prøver å få nye kundeemner for virksomheten din, vil du bygge opp merkevaren din. Du vil at publikum skal bli kjent med merkevaren din, slik at de velger deg når de er klare til å handle. Nettdesign på nettet er viktig fordi de bidrar til å skape konsistens på tvers av siden din.

Du må ha samme skrifter, stiler og oppsett på alle sider på nettstedet ditt. Hvis du har en annen design på hver side, vil dette gjøre nettstedet ditt mer uprofesjonelt seende ut. Det forårsaker større utfordringer med å bygge merkevaregjenkjenning fordi publikum ikke vet hvilke farger de skal knytte til merkevaren din.

Hvis nettstedet ditt ikke er konsistent, vil folk sprette fra ditt til et annet som ser mer tiltalende ut. Ved å bygge konsistens holder du potensielle kunder på siden din og blir kjent med bedriften din. Du vil tjene flere potensielle kunder og konverteringer på linjen når du redesigner nettstedet i henhold til dette nøkkelelementet.

7. Viktige elementer i webdesign av høy kvalitet
Nå som du kjenner til viktigheten ved nettdesignets betydning, er det på tide å begynne å se på elementer som lager et kvalitetsdesign. Her er syv viktige elementer du vil integrere i webdesignen din som du kan lese om her.

First Media vil hjelpe deg med å lage nettstedet til drømmene dine

Nettstedets design spiller en viktig rolle i suksessen til din online markedsføringskampanje. Hvis du vil gi de beste resultatene for bedriften din, må du investere i å designe et nettsted som får folk til å lære mer om virksomheten din. Hos First Media, har vi flere års erfaring med å designe nettsteder.

Vi er en fullservice digitalt markedsføringsselskap som spesialiserer seg på tilpasset nettsteddesign. Vårt team av eksperter vil bringe sin kunnskap og ekspertise til kampanjen din. Vi vet viktigheten av webdesign og kan hjelpe deg med å lage et nettsted du vil elske.

Hvis du leter etter et selskap som leverer resultater, må du ikke se lenger ut enn til First Media. Vi vet hvordan vi lager nettsteder som hjelper våre kunder med å utvide virksomheten.

Bygg din drømme-webside i dag
Hvis du er klar til å begynne å bygge ditt drømmehus, kan du kontakte oss på nettet her eller ringe oss i dag på +47 97 68 10 42 for å snakke med en av våre dyktige strateger.

Vi ser frem til å hjelpe virksomheten din til å vokse!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer