Har du enda ikke begynt å selge på nettet?I dag er det å drive sitt firma i fra nettbutikk veldig viktig. Hvorfor?

Man hører overalt om netthandel, eCommerce og til og med om virtuelle lommebøker på mobiltelefonen. Du handler kanskje selv på internett, men er usikker på om din egen nettbutikk kan være nyttig for ditt selskap? Det vil kanskje overraske deg at nettbutikker kan benyttes til et hvilket som helst produkt eller tjeneste der ute.

Hvis du enda ikke har begynt å selge dine produkter og tjenester på nettet, bør du komme i gang med dette så fort som mulig! Kort fortalt begynner de aller fleste kjøp i dag på nett, enten med et søk på Google eller direkte besøk til en nettbutikk. Er du ikke med på denne bølgen, kan du risikere å oppleve tomme lokaler veldig snart.

Vi har valgt WooCommerce som butikkløsning på våre kundeprosjekter. Med omtrent 13,5 millioner nedlastinger, drifter WooCommerce 25% av alle nettbutikker i verden. Du kan derfor føle deg trygg på at din butikk er sikker og oppdatert til enhver tid.

Skal du starte en nettbutikk, ønsker nytt webdesign eller har en løsning som ikke er oppdatert på en stund? Ring oss i dag på +47 97 68 10 42 for rådgivning eller et godt tilbud på webdesign og utvikling.

Våre netthandelsspesialister utvikler iøynefallende, konverteringsfokuserte nettsteder bygget for å være enkle å administrere. Enten du har 50 produkter eller 50 000 produkter til salgs, vil vår kunnskap levere et fantastisk e-handelsnettsted til dine kunder.
Nettbutikker vil trives eller dø ut basert på hvor enkle de er for kunder å søke, navigere og fullføre kjøpet ved. La oss kombinere de fantastiske produktene våre med de fantastiske ferdighetene våre til å lage et netthandelssted som oppmuntrer til kjøp og fornyet virksomhet.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer