PROFESJONELL LOGO DESIGN TIL FAST PRISHar du innsett at du umiddelbart kan identifisere en virksomhet ved å se på logoen, selv om navnet ikke er en del av logoen?

Kanskje har du lagt merke til at du kan gjette arten av en virksomhet riktig, ved å se på logoen for første gang, selv om du aldri har hørt om virksomheten før. Symboler er en kortfattet og effektiv måte å formidle informasjon om virksomheten din på. En logo er en viktig del av bedriftens merkevare, og har betydelig innvirkning på selskapets offentlige oppfatning. Den er faktisk en av de viktigste merkevareinvesteringene en bedrift kan gjøre.

Hvorfor er logodesign viktig?
En logo kan beskrives som ansiktet til et selskap. Ganske ofte er det det første en potensiell kunde vil legge merke til ved bedriften din. En logo er mye mer enn bare et bilde; det er et anerkjennelsespunkt for kunder og et viktig grunnlag for merkevarebygging av din bedrift. Det sies ofte at kunder danner en mening om et selskap i løpet av få sekunder. En godt designet logo er en enkel måte å formidle til potensielle kunder at virksomheten din er profesjonell, pålitelig og leverer varer eller tjenester av høy kvalitet.

Ulike faktorer du må vurdere
En logo skal være særegen nok til at den lett blir gjenkjent og enkel nok til å jobbe på tvers av flere medier. En god logo er minneverdig og gjør et flott førsteinntrykk. Det skal være effektivt i alle størrelser – enten det er på en tavle eller på en penn. En god logo gir inntrykk både i farger og i svart / hvitt.
Detaljer er særdeles viktig når det er snakk om logoer. Man må være spesielt oppmerksom på hvert element i logoen, inkludert farger, former og skrifter. Alle disse elementene er med på å formidle et budskap om merkevaren din. Et treningsstudio kan velge å bruke tykke, dristige skrifter, mens et bryllupsplanleggingsbyrå kan bruke fantasifulle, kursive skrifter for logoen sin.

Det visuelle og bildene skal være passende for firmaet ditt for å unngå avvik eller forvirring. Alle farger, former, bilder og skrifter må være i samsvar med ideen som skal formidles. Det er veldig viktig at logoen din leverer riktig melding om selskapet ditt.

Kan vi hjelpe deg?
Vi vil gjerne! Enten bedriften din aldri har hatt en logo fra før av, eller du ønsker å fornye en eksisterende logo, vil First Media konsultere deg for å få en følelse av hva du, kunden, vil ha og hva merkevaren trenger. Vi jobber for å konsolidere disse to ideene til et ferdig produkt som du kan være stolt av.

Vi vet hvor viktig logodesign er for bedrifter, og teamet vårt står klare til å gi deg en vakker og solid representasjon av merkevaren din. Gå inn på kontaktsiden vår for å sende oss en melding eller ring oss gjerne i dag på +47 976 81 042 for å avtale et møte.

 

Vi vil gjerne høre fra deg!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer