Hva innebærer digital markedsføring?Med digital markedsføring mener vi all markedsføring som foregår på internett. Du har kanskje hørt om begrep som søkemotoroptimalisering, Google Ads og remarketing? Dette er noen av de mest aktuelle formene for digital markedsføring i dag.

I tillegg til metodene nevnt ovenfor, er også annonsering i sosiale medier blitt både en nyttig og viktig kanal for enkelte bransjer. Her kan du rette markedsføringen direkte mot mottakerens lokasjon eller dets kjønn og alder.
E-post markedsføring har blitt brukt i mange år, men er fortsatt like aktuelt som det har vært tidligere. En god kampanje rettet mot eksisterende eller nye kunder kan gi svært gode resultater. Her er det også mange fallgruver, så tenk nøye gjennom hva du sender ut og hvem du sender det til.
Med digital markedsføring får du målbare, dokumenterbare og verdiskapende resultater, og dersom arbeidet er godt utført kan du forvente økt trafikk og flere henvendelser. På denne siden kan du lese mer om noen av de kanalene vi benytter i vårt arbeid. Ring oss i dag på +47 976 81 for å ta en prat om deres digitale markedsføring.

SEO – Et viktig ledd i en helhetlig markedsføring
Søkemotoroptimalisering, populært kalt SEO, er et viktig ledd i en helhetlig markedsføring på internett. Kort fortalt handler det om å optimalisere din nettside for søkemotorene, slik at den kommer høyere på listen med søkeresultater. Hvis du for eksempel driver en skobutikk på Jessheim, vil du gjerne at kundene skal finne deg når de søker etter «Sko Jessheim» på Google, som også er det vi kaller organisk søk.
SEO er en langsiktig og rimelig investering som skaper vekst, og har fokus på målgruppene du skal nå og produktene eller tjenestene du skal selge. Godt arbeid med søkemotoroptimalisering understøtter og styrker andre virkemidler i din digitale markedsføring. Vi anbefaler alle våre kunder å begynne med et godt SEO arbeid, før de vurderer andre markedsføringskanaler.
Det er viktig å velge riktige personer til å utføre søkemotoroptimalisering på dine nettsider. SEO er svært komplisert, og erfaring er helt avgjørende for et godt resultat. Personer uten god kunnskap på dette området, eller som tar snarveier i arbeidet, kan føre til at nettsiden din blir straffet av Google. Vi har utført SEO, og har bidratt til at bedrifter i nisjer med høy konkurranse har kommet helt til topps i søkeresultatene.
Ring oss i dag på +47 97 68 10 42 for våre anbefalinger om din nettside, webdesign og SEO eller skriv til hos her.

 

Vår SEO styringsprosess

Forskning
Når vi starter en SEO-kampanje, begynner din dedikerte SEO-konsulent med å gjøre et dypdykk i bedriften, nettstedet ditt, konkurrentene og bransjen din. Vi tar på oss detektivhatter og bruker data til å sette sammen et veikart for nettstedets SEO.

 • Inngående konkurrentanalyse

 • Nettsteds- og serveranalyse

 • Analyserer 200+ SEO-faktorer på nettstedet

Optimalisering
I fra IA (information Architecture) til UX (user experience) gjør vi hundrevis av endringer, både store og små på nettstedet ditt for å hjelpe Google med å forstå bedre hvem du er. Med et dedikert webutviklingsteam, kan vårt SEO-byrå også ta vare på din tekniske SEO, og hjelpe deg med å øke brukervennligheten, hastigheten og funksjonaliteten til nettstedet ditt.

 • Oppsiktsvekkende titler og metabeskrivelser

 • Forbedre brukervennligheten

 • Oppdatere nettstedsarkitektur

Innhold
Innholdet på nettstedet ditt er det brukerne iakttar for å hjelpe dem til å forstå og veilede dem gjennom kjøpstrakten. Enten du diskuterer bedriftens unike salgssted eller gir pedagogisk innhold gjennom et blogginnlegg, vil vi gi emneforslag, profesjonell eksemplar og kvalitetsinnhold for ikke bare å fremme nettstedets rangering, men også selskapets vekst.

 • Nettsted SEO kopi som konverterer

 • Longform-kopi som utdanner

 • Informative blogginnlegg som intriger

Nøkkelord
Vår omhyggelige nøkkelordforskningsprosess er kjernen i våre SEO-tjenester. De spesifikke nøkkelordene er målrettet og hjelper oss med å definere publikum og drive verdifull trafikk til nettstedet ditt. Med relevant trafikk på vei til ditt nettsted, kan selskapet sikre deg nye potensielle kunder, salg med høy verdi og mer.

 • Konkurrent nøkkelordanalyse

 • Rapport på søkeordkartlegging

 • Avansert rangsporing

Opptjente medier og lenker
Opptjente medier og off-side SEO, er avgjørende tjenester for å få nettstedet ditt foran målgruppen din. Vårt dedikerte team innenfor innholdsmarkedsføring vil skape nye muligheter for vekst på nettsteder ved å hjelpe selskapet ditt med å bygge lenker (og forhold) med pålitelige eksperter i din bransje.

 • Innholdsfremming

 • Relevante omtaler fra blogger/presse

 • Virale markedsføringskampanjer

Testing
Å få relevant, kvalifisert søkstrafikk til nettstedet ditt er bare begynnelsen på SEO-optimaliseringstjenestene våre. Vi samarbeider med deg for å sikre at nettstedet ditt fører besøkende gjennom innkjøpstrakten på en tydelig, kortfattet måte. Vi tror på å teste alt og gjøre kontinuerlige forbedringer av SEO-markedsføringsstrategien din.

 • Konverteringsbaneanalyse

 • Oppfordringer til handlingsforbedringer

 • Kontinuerlige forbedringer via ROI-sporing (Return of investment)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer